China and the West : music, representation, and reception - Saffle, Michael, 1946-; Yang, Hon-Lun (University of Michigan Press, 2017)
Sborník příspěvků, které se z různých úhlů pohledu zabývají vzájemnými vlivy mezi západní a čínskou hudbou a hudební kulturou.