Knihovny současnosti 2017 : Sborník z 25. ročníku konference, konané 12.–14. září 2017 v areálu Univerzity Palackého v Olomouci - Sdružení knihoven České republiky (Sdružení knihoven ČR, 2017)
Sborník příspěvků z 25. ročníku knihovnické konference. Tematické okruhy reagovaly na aktuální otázky současného knihovnictví (mj. digitalizace, vydávání e-knih, knihovny a vzdělávání, knihovní softwary, personalistika a management v knihovnách).