Rovnodennosti - Mahdalíková, Petra, 1979- (Současná česká próza, 2018)
Knížka z edice absolventských prací studentů Literární akademie Josefa Škvoreckého obsahuje soubor čtrnácti povídek mladé autorky, které v krátkých rozmanitých obrazech nabízejí sondy do nejednoduchých vztahů a životních situací.