23 - Šafránek, Šimon, 1977- (Současná česká próza, 2018)
Novela mladého českého autora o partě hudebníků, kteří se vydávají na své první koncertní turné. Parta mladých muzikantů dobývá svět. Hoši trpí pocitem výjimečnosti, jejich bouřlivé večírky se odehrávají ve zběsilém tempu. Nechybí drogy, alkohol ani obdivovatelky...