Komedie o Calandrovi - Dovizi, Bernardo, 1470-1520 (Světové drama v českých překladech, 2018)
Italská renesanční komedie o dvou sourozencích, plná převleků a utajovaných milostných pletek, která se na počátku 16. století stala vzorem ve svém žánru.