Jelec - Neumann, Stanislav Kostka, 1875-1947 (E-knihovna, 2018)
Drobná próza je autorovým vyznáním lásky k lidem i dokladem odporu proti válce a sociální nespravedlnosti, které vyslovuje v rámci půvabného rybářského příběhu.