Prózy knižně nevydané - Neumann, Stanislav Kostka, 1875-1947 (E-knihovna, 2018)
Soubor čtyřiadvaceti Neumannových krátkých próz - povídek se sociálním nábojem i satiricky laděných, fejetonistických zamyšlení a dalších žánrů - které se dočkaly knižního vydání poprvé v roce 1969.