Maska a tvář : groteska o třech dějstvích - Chiarelli, Luigi, 1880-1947 (Světové drama v českých překladech, 2018)
Tragikomedie významného italského autora, která na příběhu manželského trojúhelníka zobrazuje rozdvojení lidské podstaty mezi tvář a masku. Hra se stala zakladatelským titulem typického žánru, zvaného "teatro grottesco".