Jak ty mně, tak já tobě : (Výlet do Scarborough) : komedie o pěti dějstvích - Sheridan, Richard Brinsley, 1751-1816 (Světové drama v českých překladech, 2018)
Pětiaktová komedie irského dramatika 18. století je satirickým obrázkem dobové urozené společnosti.