Cyrano de Bergerac : heroická komedie o 5 aktech a veršem - Rostand, Edmond, 1868-1918 (Světové drama v českých překladech, 2018)
Text proslulé romantické "hrdinské komedie" o nešťastně a věrně zamilovaném bouřlivákovi s velkým nosem, v překladu Jaroslava Vrchlického.