Středověký svět. - Linc, Míla, 1982- (Literatura pro děti a mládež, 2018)
Volné pokračování příručky pro začínající autory fantasy příběhů, ale i všechny milovníky starého středověkého světa. Autor se tentokrát zaměřil zejména na vojenská tažení a s tím spojenou problematiku boje a souboje. Nalezneme zde však i kapitolu zabývající se středověkým cestováním a část věnovanou popisu vězení, mučidel a poprav. V krátkém intermezzu se dočteme i něco málo o knihovnách. Nechybí ani terminologický slovníček, soupis použité literatury a odkazů na internetové stránky. I tentokrát je stálým čtenářovým průvodcem Martin a jeho společnice Iluve ze středověkého světa.