Broučkova pozůstalost : pohádky - Karafiát, Jan, 1846-1929 (Literatura pro děti a mládež, 2018)
Soubor 23 méně známých pohádek od autora slavných Broučků, koncipovaných jako vyprávění broučího tatínka malým broučkům.