Český stát ; Okřik - Stránský, Pavel, 1583-1657 (Stará česká literatura, 2018)
Publikace obsahuje dvě díla českého pobělohorského exulanta: encyklopedický spis o státoprávním uspořádání českého království před rokem 1620 (Český stát) a stručný text na obranu českého jazyka (Okřik).