Mirandolína : komedie o třech dějstvích - Goldoni, Carlo, 1707-1793 (Světové drama v českých překladech, 2018)
Komedie o krásné paní hostinské a jejích nápadnících je jedním z nejznámějších děl italského divadelního klasika.