Škleb : příběhy - Weiner, Richard, 1884-1937 (Klasická česká próza, 2018)
Soubor krátkých, sugestivních psychologických próz představitele českého literárního expresionismu. Sbírka Škleb obsahuje osm próz různého rozsahu, ve kterých Weiner uplatňuje důsledný analytický postoj ke světu, k obojetnosti či mnohotvárnosti vztahů v okolí člověka.