Cik cak Prahou - Rostová, Jana (E-knihovna, 2018)
Elektronická kniha představuje výběr článků z autorčina blogu. Věnují se památkám a zajímavostem v různých částech Prahy. Autorka se soustředila i na méně známé památky (kino Vzlet, salesiánské centrum) a knihu doprovodila vlastními fotografiemi.