Hradla, volty, jednočipy : úvod do bastlení - Malý, Martin, 1973- (CZ.NIC, 2017)
Publikace je určena pro zájemce o elektroniku, číslicovou techniku a vlastní stavbu zařízení pro Internet věcí. U čtenáře předpokládá běžné zkušenosti s počítačovou technikou.