Povídka o svatbě krále Jana - Říha, Václav, 1867-1937 (Literatura pro děti a mládež, 2018)
Sbírka pohádkových příběhů o českém Honzovi na trůně. Knížka obsahuje několik povídek o statečném, spravedlivém a dobrám králi Janovi, což je v podstatě klasický pohádkový hrdina český Honza, který přemůže zlého krále, získá jeho dceru za ženu a ujme se vlády v zemi.