C. k. polní maršálek : fraška o čtyřech jednáních - Longen, Emil Artur, 1885-1936 (Starší české drama, 2018)
Slavná Longenova divadelní fraška o vysloužilém poddůstojníkovi omylem považovaném za maršála, která posloužila jako předloha k stejnojmennému filmu, v němž vytvořil hlavní roli Vlasta Burian.