Knihovny současnosti 2018 : sborník z 26. ročníku konference, konané 11.-13. září 2018 na Pedagogické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci (Sdružení knihoven ČR, 2018)
Sborník příspěvků z 26. ročníku knihovnické konference. Tematické okruhy reagovaly na aktuální otázky současného knihovnictví (mj. projekty českého knihovnictví, celoživotní vzdělávání knihovníků, design služeb, marketingová komunikace).