Dvě noci s dívkou, aneb, Jak okrást zloděje - Topol, Josef, 1935-2015 (Současné české drama, 2019)
Text Topolovy osobité "veselé hry s árií Figara", jejíž zákaz v roce 1972 na čas ukončil jak autorovu divadelní kariéru, tak existenci Divadla Za branou.