Krvavá svatba : tragédie o třech dějstvích - García Lorca, Federico, 1898-1936 (Drama, 2019)
Tragédie F. García Lorcy se odehrává na španělském venkově a patří ke stěžejním dramatům tohoto autora. Za fatalitou Krvavé svatby se skrývá vypjatý erotický konflikt, svár rozumu a citu.