Niekur : dramatická báseň o česko‑litevském přátelství (na věčné časy) - Rudčenková, Kateřina, 1976- (Drama, 2019)
Dramatická báseň o česko-litevském přátelství (na věčné časy) se odehrává na východoněmeckém zámečku v roce 2004.