Slavík k večeři : hra ve snu - Topol, Josef, 1935-2015 (Současné české drama, 2019)
Poslední hra J. Topola pro Divadlo za branou před zákazem činnosti. Rodinná večeře, na kterou byl pozván pan Slavík, má pro hosta stejně tragické zakončení jako život každého člověka: Teprve perspektiva smrti dodává životu cenu... nebo naopak.