Hodina lásky : sen ve hře - Topol, Josef, 1935-2015 (Současné české drama, 2019)
Proslulá Topolova hra s malým obsazením, kterou jako první nastudovali herci Divadla za branou Marie Tomášová, Jan Tříska a Leopolda Dostalová.