Vincent - Posavec, Ana-Marija, 1990- (Městská knihovna v Praze, 2019)
Fantasy příběh tajemného elfího zabijáka. Vincent je tajemný měsíční elf a obratný zabiják, o jehož služby mají zájem nejrůznější mocní ve velké elfí říši. Setkáním s mladičkou horkokrevnou elfkou však začíná jeho nová a nečekaná cesta... Vlastním nákladem vydaný fantasy román je podle chorvatské autorky vzpomínkou na jedno osobní setkání, které zažila před časem v Praze.