Vázání uzlů - Elstner, František Alexander, 1902-1974 (Deníky a cestopisy, 2019)
Psaná a kreslená příručka nabízí návody na vázání uzlů. Vysvětluje základní postupy krok za krokem - od jednoduchých vázacích prvků po složité uzly vytvářené z více provazů.