Povídky rybářské hlídky - London, Jack, 1876-1916 (Klasická světová próza, 2019)
Povídky o dobrodružstvích odvážných námořníků a rybářů a o těžké a nebezpečné práci mužů, kteří se moři upsali na celý život.