Samožerbuch : Autofestšrift - Škvorecký, Josef, 1924-2012 (Svědectví, 2019)
Vzpomínková kniha přibližuje činnost exilového nakladatelství '68 Publishers, ve kterém vydali manželé Škvorečtí mezi lety 1971-1993 více než dvě stovky titulů exilových a samizdatových autorů.