Paměti. - Beneš, Edvard, 1884-1948 (Svědectví, 2019)
Paměti druhého čs. prezidenta. První díl zaznamenává pohled Edvarda Beneše na evropskou krizi v předvečer 2. světové války a její příčiny, zahrnuje rovněž popis tragických zářijových dnů, které předcházely podepsání mnichovské dohody.