Paměti. - Beneš, Edvard, 1884-1948 (Svědectví, 2019)
Poslední část kritického vydání Benešových memoárů shromažďuje dokumenty, které se váží k obsahu prvních dvou dílů paměti (dopisy, záznamy z jednání, diplomatické depeše, vzkazy do vlasti, stanoviska).