Zmoudření dona Quijota : tragédie o pěti aktech - Dyk, Viktor, 1877-1931 (Drama, 2019)
Drama Viktora Dyka inspirované známým románem španělského spisovatele Cervantese, jehož hlavními postavami jsou idealistický don Quijote a materialistický sluha Sancho Panza.