Půlnoční vítr : (lucká válka) - Topol, Josef, 1935-2015 (Drama, 2019)
Topolova tragédie Půlnoční vítr pojednává o lucké válce proti Čechům, v níž se prokáže kníže Neklan jako zbabělec a vrah vítězného Tyra.