Sedmikostelí : gotický román z Prahy - Urban, Miloš, 1967- (Městská knihovna v Praze, 2019)
Strašidelný román odehrávající se v Praze. Série vražd je obestřena mystickým tajemstvím, starým možná několik století. Nad Prahou se skláněl stín podzimu, když podle tajného rozpočitadla začali umírat lidé. Kdo bude další oběť? A kdo je vrah? Blázen, který se mstí za hříchy spáchané na svatých památkách z doby gotické? Ve hře je rytíř fanatik, který se snaží zachránit sedmero kostelů a nahlédnout do minulosti pomocí Květoslava, neschopného policisty, člověka s tajemným darem a nadáním. Vše je tajemství, záhadné a děsivé, vše má souvislosti staré několik století...