"Vedle mne jste všichni jenom básníci" - Topinka, Miloslav, 1945- (Městská knihovna v Praze, 2019)
Monografie věnovaná jednomu z prokletých básníků sestává z detailních biografických údajů, podložených korespondencí a svědectvím současníků.