A já pořád kdo to tluče : (temná komedie) - Denemarková, Radka, 1968- (Městská knihovna v Praze, 2019)
Příběh lidí spojených děním kolem divadla je neveselým pohledem na současné mezilidské vztahy. Příběh ze současnosti, v němž jezřejmé, že banální zápletky vztahů v malém divadle nejsou tím hlavním. Naši hrdinové se snaží nějak přežít své povinnosti a sami nejsou schopni pochopit, zda jsou pro lidi kolem sebe přínosem, či záhubou. Někteří jsou tak soustředěni na sebe, že ani nebojují se zlem ve vlastním nitru, a autorka pro ně přichystala neradostné konce. Vliv minulosti a současná samota je situace, ze které autorka vytěžila maximum.