Hra pro čtyři ruce : málem milostné povídky - Němec, Jan, 1981- (Městská knihovna v Praze, 2019)
Prozaický debut autora, redaktora literárního měsíčníku Host, obsahuje devět různorodých povídek, v nichž se mění vypravěči, střídá se prostředí a defilují různé typy originálně pojatých postav.