Případ pro Maigreta - Cimický, Jan, 1948- (Detektivka, 2019)
Krátký detektivní příběh známého českého psychiatra odehrávající se v atraktivních kulisách Paříže. Doktor Dvořák přijíždí do Paříže na kongres soudních psychiatrů. Nadšen krásami města nad Seinou, doprovázen svým francouzským kolegou, netuší, že se brzy stane nejen svědkem vraždy, ale bude i nápomocen při jejím vyšetřování.