Případy doktora Dvořáka - Cimický, Jan, 1948- (Detektivka, 2019)
Povídky o kriminálních případech, v nichž hrálo důležitou roli dobrozdání psychiatra, vyšly poprvé roku 1976. V poutavém vyprávění řeší lékař-psychiatr a kapitán bezpečnosti krizové situace lidí, vyvolané osobními problémy a duševními poruchami, i těžké zločiny jedinců, jež se ocitli na šikmé ploše života.