Smrt, nebudeš se báti, aneb, Příběh Petra Lébla - Denemarková, Radka, 1968- (Městská knihovna v Praze, 2020)
Monografie věnovaná režiséru Petru Léblovi je složitou mozaikou, v níž faktografii dokreslují křehké osobní výpovědi, náčrty, výňatky z her, básně. Není to jen obraz režiséra, ale i obraz divadla, jaké dělal.