Bleší trh - Kratochvil, Jiří, 1940- (Městská knihovna v Praze, 2019)
Portréty spisovatelů, recenze knih, fejetony, sloupky a eseje českého romanopisce a dramatika Jiřího Kratochvila. Autor jejich výběr pojal jako osobně laděné životní i literární vyznání, které vlastně nahrazuje klasické spisovatelské memoáry.