Povídky. - Němcová, Božena, 1820-1862 (Městská knihovna v Praze, 2019)
Druhý díl povídkového souboru české klasické autorky 19. století. Povídky z maloměstského prostředí, ve kterých vedle sebe žijí lidé z vyšších i nižších společenských vrstev, se odehrávají v první polovině 19. století.