Vzbouření v blázinci - Vega, Lope de, 1562-1635 (Drama, 2019)
Hra španělského renesančního klasika, situovaná do dobového ústavu pro duševně nemocné, kde hledá azyl domnělý princovrah, bývá řazena mezi jeho tzv. mravoličné komedie.