Romantikové : komedie ve verších o třech dějstvích - Rostand, Edmond, 1868-1918 (Drama, 2019)
Veršovaná komedie známého francouzského autora přelomu 19. a 20. století, v níž parafrázuje motiv Shakespearova příběhu o Romeovi a Julii.