Don Quijote : hra o čtyřech dějstvích, devíti obrazech, na motivy Cervantesova románu - Bulgakov, Michail Afanas‘jevič, 1891-1940 (Drama, 2019)
Divadelní hra o čtyřech dějstvích a devíti obrazech na motivy Cervantesova stejnojmenného románu.