Ztřeštěnec - Molière, 1622-1673 (Drama, 2019)
Jedna z méně známých Moliérových komedií, založených na postavě bystrého sluhy. Ústřední postavou klasické veršované komedie je bystrý a nápaditý sluha Maskarilo. Titulním "ztřeštěncem" je pak jeho mladý pán Lelio, jehož touhou je získat lásku krásné Celie. Chytrý sluha by mu v tom dokázal snadno pomoci - kdyby ovšem zbrklý pán svými vlastními nápady každou chvíli nekazil Maskarilovy promyšlené plány...