Vražedná past - Cimický, Jan, 1948- (Detektivka, 2019)
Detektivní příběh, odehrávající se v Praze, jehož hrdinou je mladý podnikatel. Vladimír Pozner, vlastnící malé zelinářství, je vydírán skupinkou mafiánů, kteří slibují ochranu nebo smrt. Mladý muž má starost nejen o svůj krámek, ale také o rodinu. Se vším se svěří svému známému, který je záhy zavražděn...