Křižovatky - Cimický, Jan, 1948- (Detektivka, 2019)
Kriminální příběh z prostředí pražské vilové čtvrti se rozvíjí kolem pokusu o vraždu středoškolačky. Ze zdánlivě jednoduchého případu pokusu o vraždu se odvíjí celé spektrum mezilidských vztahů, v jejichž centru stojí smůlou stíhaní středoškolský profesor.