Černé masky : drama o dvou dějstvích - Andrejev, Leonid Nikolajevič, 1871-1919 (Drama, 2019)
Groteskní drama, odehrávající se během zámeckého plesu ve středověké Itálii, rozvíjí motiv masky a maskování ve více významových rovinách.