On-line zoo - Drobna, Didi, 1988- (CZ.NIC, 2018)
Kniha seznamuje i ty nejmenší čtenáře se základy bezpečného chování na Internetu. S publikací nahlédnete do neobyčejné zoologické zahrady, kde všechna zvířátka používají Internet. Možná rizika související s používáním Internetu kniha vysvětluje právě na jejich příkladu. Nakladatelská anotace. Kráceno.